Cypher
Ethereum (ETH) (Norsk)Handel (Norsk)Nyheter (Norsk)

Hvordan handle ETH: en nybegynnerguide

Hvis du vil lære å handle Ethereum, kan vi hjelpe.

Det er et godt tidspunkt å lære å handle Ethereum, eller Ether (ETH), for å bruk det rette navnet på valutaen til Ethereum blockchain. Denne blokkjeden har nytt godt av kryptoboomen i 2021. Ethers verdi forbedret seg med mer enn 900% mellom november 2020 og november 2021. Det er fortsatt den nest største mynten, og med sin hovedrolle i det desentraliserte finansøkosystemet, forsvinner den ikke. I denne guiden om hvordan du handler Ethereum, vil vi se på noen ledende Ethereum handelsstrategier og utforske faktorer som driver prisene.

Lær hvordan du handler Ethereum

Ethereum ble lansert i 2015, seks år etter Bitcoin (BTC). Ethereum trading har hatt mange høyder og nedturer siden den gang, som dette prishistorikkdiagrammet viser.

Ethereum gjorde en hard gaffel i to separate blokkjeder: Ethereum og Ethereum Classic, etter en feil på den digitale autonome organisasjonen (DAO), en plattform for folk å samle inn penger til sine oppstartsapper, betydde at en hacker prøvde å stjele millioner av dollar av ETH i 2016.

Cypher

Siden da har den nye blokkjeden sementert sin posisjon som hjem til verdens nest største kryptovaluta når det gjelder markedsverdi. En ting å huske når du oppdager hvordan du handler Ethereum er at Ethereum og Ethereum Classic er separate kryptoer.

En beregning å se på når du lærer å handle eter er denne myntens styrke mot BTC. november 2020 tilsvarer en bitcoin 35,62 ETH, men 12 måneder senere kostet den like under 14 ETH.

Når du finner ut hvordan du handler Ethereum, se på hvordan det går i forhold til andre kryptovalutaer, ikke bare BTC.

Hvordan handle ETH: hva driver prisene

Å forstå temaer som har hjulpet ETH med å vokse tidligere, kan informere ethereum-handelsteknikkene dine. Å kunne tolke diagrammer og data, og oppdage trender, øker sjansen for å utføre en vellykket handel.

Ethereum handel: topp teknikker

ETH kan handles 24 timer i døgnet mot kryptovalutaer og fiat-penger. Fordi markedet aldri sover, bruker noen tradere stopp-loss og tar fortjenesteordrer slik at posisjonene deres går ut automatisk når et bestemt prisnivå nås. Hvorvidt denne Ethereum handelsstrategien er for deg, avhenger av forskningen din og din holdning til risiko.

Andre bruker handelsroboter for å nå sine mål. Selv om flere kan gjøre noe av arbeidet, er det avgjørende å sikre deg. En bot er aldri en erstatning for menneskelig innblanding.

En vanlig tilnærming til Ether handel, et derivat der du ikke ender opp med å eie. Jeg er en megler på om du tror prisen på Ether vil gå opp eller ned. Hvis du inntar en lang posisjon når etherhandelsstrategien din og ETHs pris stiger, vil megleren betale deg differansen i pris fra begynnelsen til slutten av handelsøkten. Dersom den faller, vil du gå med tap og må betale megleren. Gjennom CFD-er er det mulig å ta korte posisjoner som vedder på at ETH vil falle.

Hvis du ser etter en mer langsiktig etherhandelsstrategi, kan du velge å kjøpe ETH og holde den og vente på at prisene vil stige. En rekke produkter begynner å komme på markedet, for eksempel futures og opsjoner, som kan hjelpe en trader med å beskytte seg mot volatilitet.

Hvordan handle Ethereum: topp tips for suksess

Nå som du vet litt mer om hvordan etherhandel fungerer og hvordan du handler ETH, her er noen tips som kan øke sjansen for suksess.

  • Les alt: Forskning er avgjørende før du går inn i Ethereum-handelsposisjoner. Tweets fra analytikere og dekning fra spesialistnyhetssider kan være svært nyttig når du prøver å finne ut hvilken vei markedet er på vei. Bare sørg for at du tar informasjon fra en rekke forskjellige kilder. Det er altfor lett å bli sugd inn av bulls som tilsynelatende er overbevist om at ether kommer til å sveve.
  • Tenk fremover: Lag strategier på forhånd. Hva er ditt beste resultat? Hvilken gevinst sikter du mot? Hvor mye er du forberedt på å tape? En næringsdrivende bør være på vakt mot å la følelsene ta overhånd. Å unnlate å avslutte til rett tid kan forverre tapene betydelig, noe du vil unngå når du blir kjent med hvordan du handler ETH.
  • Vær forsiktig: Mange børser tilbyr nå muligheten til å handle på margin. For eksempel kan du gå inn i en $500 posisjon ved å sette opp bare $100 i kapital. Selv om dette ville forsterke enhver fortjeneste fem ganger, kan det også føre til store tap.

Og til slutt, husk å aldri investere mer enn du har råd til å tape.

rafapress / Shutterstock.com


Tokenhell produces content exposure for over 5,000 crypto companies and you can be one of them too! Contact at info@tokenhell.com if you have any questions. Cryptocurrencies are highly volatile, conduct your own research before making any investment decisions. Some of the posts on this website are guest posts or paid posts that are not written by Tokenhell authors (namely Crypto Cable , Sponsored Articles and Press Release content) and the views expressed in these types of posts do not reflect the views of this website. Tokenhell is not responsible for the content, accuracy, quality, advertising, products or any other content or banners (ad space) posted on the site. Read full terms and conditions / disclaimer.

Cypher

Nicolas Myhre (Norway)

Nicolas er ny skribent for Tokenhell fra Norge, han skriver blant annet om nyheter og guider knyttet til kryptovaluta, og legger også ut anmeldelser av meglere, børser og ulike handelsplattformer og andre tjenester for kryptovaluta.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Back to top button
Close
Skip to content